A murit antrenorul de la FCSB-Topola din Europa League, la 48 de ani

0
271
a murit

Veste tristă pentru fotbalul sârb, dar și cel maghiar. Zoltan Sabo, antrenorul echipei Backa Topola, a murit la vârsta de doar 48 de ani. Ca antrenor, acesta a înfruntat-o astă toamnă pe FCSB.

Se întâmpla în turul 2 preliminar din Europa League, iar meciul a fost unul cu adevărat spectaculos. Era 4-4 la finalul celor 90 de minute și 6-6 după prelungiri! FCSB a reușit, totuși, să se califice la penalty-uri cu 5-4.

Zoltan Sabo era de trei ani antrenor la Topola și a murit din cauza unei embolii pulmonare. Clubul sârb a anunțat moartea acestuia pe rețelele sociale.

Cariera sa de jucător nu a fost spectaculoasă. Acesta a jucat pentru Hajduk Kula, Vojvodina, Partizan, Suwon Samsung Bluewings, Avispa Fukuoka, Zalaegerszeg, AEK Larnaca, Mladost Apatin și Cement Beočin. A antrenat ulterior echipe precum Proleter Novi Sad, Jagodina, Proleter Novi Sad şi TSC Bačka Topola.

Potrivit humanitas.net, embolia pulmonară este „blocajul arterei pulmonare care conduce sângele de la inimă la plămâni. Blocajul are loc din cauza unui cheag de sânge care trece de la picioare sau alte părţi ale corpului la plămâni. În general, sunt mai multe cheaguri de sânge, nu este singurul”.

Sursa foto: novosti.rs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here