Accident soldat cu șapte mașini avariate, după furtul unei genți pline cu bani

0
221

Carambol în Sintești! A avut loc un accident soldat cu șapte mașini avariate și trei răniți.

Un bărbat din Sintești, după ce a sesizat că din mașină îi lipsește o geantă cu 650.000 de lei, a plecat singur în urmărirea hoților. Aceștia plecaseră cu un alt autoturism. Urmărirea s-a terminat în Jilava, acolo unde acțiunea a culminat cu avarierea a 7 mașini si rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din București.

Marți, în jurul orei 17:44, polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov au primit o sesizare cum că în localitatea Jilava, a avut loc un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme.  Zece minute mai târziu, un alt apel la 112 raporta că nepotul reclamantului a fost implicat într-un accident, și că anterior i-a fost sustrasă o geantă, cu peste jumătate de milion de lei, din mașina pe care o lăsase parcată în fața casei din localitatea Sintești.

La sosirea echipajului de poliție, nu a fost găsit niciun suspect al furtului genții.

În schimb, a fost descoperită doar mașina cu care, spune cel păgubit, ar fi plecat hoții. Din accidentul, în care au fost implicate 7 autoturisme, a rezultat rănirea a 3 persoane, ce au fost transportate la spital de îndată.

La momentul actual, polițiștii anchetează cazul, pentru identificarea autorilor faptei raportate, informează un comunicat al IPJ Ilfov.

Sursa foto: ProTV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here