Achiziție în teorie, tombolă în realitate. PS5 și țeapa de la Altex

0
159
PS5
PS5
Timp de citit: 2 minute

A vuit comunitatea de gameri din România când a auzit că noul PS5 va fi lansat în toamnă, în noiembrie. Majoritatea celor ce au dorit ultimul model al consolei au dat iama fie în magazine, fie online.

Printre ei a fost și Eduard V., un tânăr care a dorit să achiziționeze noul PlayStation 5 de pe site-ul celor de la Altex, însă a constatat cu stupoare că era vorba doar de o… tombolă.

„Abia după ce am plasat comanda, pe site, pe pagina produsului PlayStation5 a apărut un banner care spunea că, de fapt, nu am cumpărat consola (deși e-mail-ul de confirmare cât și statusul comenzii spune altceva) și că vom participa la o tombolă pentru ea”, scrie păgubitul pe pagina de Facebook.

De asemenea, acesta a reclamat faptul că, în ciuda apelurilor, nimeni nu a răspuns pentru explicații.

„Voi sunteți serioși? Ați dat și pagina produsului jos în momentul de față. Eu și alți prieteni sunăm de 1 oră în Call-Center și nu suntem preluați de nimeni. Nu e normal așa ceva”, mai scrie reclamantul.

PS5 a fost deja lansat în România, pe data de 19 noiembrie. Deocamdată cei de la Altex nu au făcut nicio declarație în acest sens.

Sursa foto: realitatea.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here