Agresoare sau agresată? O suceveancă a ajuns să fure după ce a fost exploatată

0
237
a ajuns să fure după ce a fost exploatată

De multe ori, tindem să judecăm oamenii doar după ce auzim despre ei, fără să le cunoaștem întreaga poveste de viață, bucată cu bucată. Aceasta este povestea unei tinere de 24 de ani din Suceava, care a fost exploatată de niște proxeneți și a ajuns ulterior să fure peste tot în țară.

Tânăra, pe numele ei Gina Carmen C., are un deficit de vorbire și a fost crescută de Stat.

Dintr-un dosar al celor de la DIICOT, rezultă că fata a fost exploatată de niște proxeneți, care au forțat-o să se prostitueze. Se întâmpla între 2011 și 2013, când suceveanca avea între 15 și 17 ani, potrivit Monitorul de Suceava. În 2014, cei trei proxeneți (Petru Ignătescu, Mirela Ignătescu și Ion Bobu) au fost arestați.

Înainte să fie racolată de proxeneți, Gina Carmen G. a fugit de la Școala Specială Burdujeni și a ajuns urmărită de poliție.

Avea 14 ani la momentul acelui episod. A ajuns să cerșească o perioadă, iar apoi să se prostitueze pentru proxeneții sus-menționați. Tânăra originară din Pătrăuți a devenit cunoscută rapid pentru faptul că fugea des din centrele de minori.

Era de așteptat ca destinul ei să nu fie unul strălucit. La 24 de ani, fata are la activ condamnări pentru furturi la Iași, Timișoara, Oradea, Onești și Bacău. Vorbim în special de magazinele mari, astfel că jafurile ar putea fi explicate din cauza foamei.

Din cauza spargerilor repetate, Gina Carmen C. a vizitat des penitenciarele. În prezent, ea se află în Penitenciarul Gherla, unde va fi audiată prin video-conferință într-un proces aflat la Judecătoria Iași. Ea este judecată acum pentru furt în formă continuată și ultraj. După ce a fost prinsă la furat, tânăra a sărit la un polițist, pe care l-a și lovit cu piciorul în umăr.

Sursa foto: stiri.botosani.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here