Amical de gală pentru Dinamo! Echipa de Champions League cu care vor juca „câinii”

0
821

Dinamo trece într-o criză majoră atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. Cu toate acestea, suporterii din PCH anunță un amical de gală pentru „câinii roșii”!

Potrivit acestora, Dinamo ar urma să se deplaseze tocmai în Ucraina, pentru un amical cu cei de la Dinamo Kiev. 

Formația antrenată de Mircea Lucescu a jucat în grupele Champions League în acest sezon, fiind calificată acum în optimile Europa League. Meciul ar urma să se joace pe 27 martie, pe stadionul Olympiyskiy.

„Meci de gală pentru DDB! DINAMO KIEV – DINAMO BUCHAREST. Sâmbătă, 27 martie, 2021.

Campania DDB pentru licență continuă cu PASUL 3! În demersul nostru am fost sprijiniți necondiționat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB și managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.

Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi.

Amicalul DINAMO KIEV – DINAMO BUCUREȘTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul «OLIMPIC» din Kiev. Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru.

Îi mulțumim pe această cale lui Mircea Lucescu, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face!”, scriu cei de la DDB pe pagina lor de Facebook, citați de Digi Sport.

Până la meciul cu băieții lui „Il Luce”, dinamoviștii au un alt test în față: meciul din sferturile Cupei României, contra celor de la Dunărea Călărași. Partida se va juca joi, de la ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here