Bărbat cu zece ani de experiență de echitație, mort după ce a căzut de pe cal

0
510
Suceveanul Florin Marciuc a murit după un accident de călărie
Suceveanul Florin Marciuc a murit după un accident de călărie
Timp de citit: < 1 minute

Un bărbat de 37 de ani cunoscut în județul Suceava a decedat după un accident în herghelie. Florin Marciuc era apreciat de mai toți sucevenii, astfel că sfârșitul său a produs durere pentru cei care l-au cunoscut.

În vârstă de 37 de ani, Marciuc era reprezentant al Centrului Medical Bucovina. Conform Monitorul de Suceava, acesta a mers sâmbătă la o herghelie din comuna Moldova-Sulița cu niște prieteni. Bărbatul mergea adesea la herghelia respectivă, având experiență de 10 ani în domeniul echitației.

Totuși, călăritul a fost factorul care i-a adus, în final, moartea.

Florin Marciuc a căzut de pe cal, murind imediat. În jurul orei 15:00 polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost anunțați de incident. Din cercetările ulterioare a rezultat că bărbatul s-a depărtat de grupul care a pornit la plimbare călare, căzând de pe cal după circa 10 minute. În grupa respectivă era un medic urgentist, dar nu a mai putut face nimic pentru tânărul bărbat.

Vestea morții acestuia i-a șocat pe mulți suceveni care l-au cunoscut. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare în ziua decesului lui Florin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here