Bărbat de 53 de ani, condamnat pentru șantajarea unei fetițe: „Vrei 200 de lei ca să facem prostii?”

0
806
Bărbat de
Timp de citit: < 1 minute

Un bărbat de 53 de ani din Vaslui a fost condamnat pentru șantajarea de minore, în scop sexual. Acesta a primit o sancțiune de doar 2 ani, în urma negocierilor cu procurorii.

Fetița în cauză, Miruna, a povestit mamei sale încercările de ademenire ale unui bărbat de o seamă cu bunicul ei. Acesta a încercat să îi ofere în repetate rânduri sume de bani în schimbul simulării unor gesturi cu caracter sexual. Mama a contactat autoritățile după declarația fetei.

Miruna a mai relatat că prima întâmplare de acest gen a avut loc în toamna anului 2017. Agresorul i-a propus 50 de lei în scopul unor servicii sexuale. Fata a adăugat că niciodată nu a acceptat ofertele bărbatului de 53 de ani.

În urma audierilor, s-a aflat că suspectul era prezent și în diversele grupuri ale copiilor, care mergeau la scăldat. Agresorul a recunoscut toate acuzațiile care i-au fost aduse.

Acesta a fost condamnat astfel la 2 ani de supraveghere atentă, fiindu-i interzisă apropierea de victimă. Decizia a fost luată pe 31 martie, de procurori și de Judecătoria Huși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here