Bărbat din Rădăuți, snopit în bătaie de nevastă fiindcă n-a adus bani din străinătate

0
786
Bărbat din Rădăuți, bătut de propria nevastă / Sursa foto: mondonews.ro
Bărbat din Rădăuți, bătut de propria nevastă / Sursa foto: mondonews.ro
Timp de citit: 1 minut

În unele familii, găina cântă, nu cocoșul. În altele, găina știe să mai și lovească! Un bărbat din Rădăuți a simțit asta pe pielea lui, după ce soția l-a bătut fiindcă nu a adus bani din străinătate, unde muncea.

Gazeta de Sud scrie că sâmbătă seara a fost efectuat un apel la 112 de către bărbatul respectiv, după ce a fost bătut de propria consoartă.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au aflat că victima se întorsese în urmă cu două săptămâni din străinătate. Problema e că s-a întors numai el, nu și banii, așa că nevasta de 53 de ani a intrat la bănuieli că ar fi înșelată. Astfel, sâmbătă seara, în jurul orei 20:00, aceasta l-ar fi bătut pe bărbat!

„Cafteala” ar fi avut loc pe o alee din spatele blocului unde cei doi locuiesc. Cu o zi înainte ar mai fi avut loc un conflict, dar din cauză că bărbatul băuse. Soțul a depus plângere și le-a mărturisit polițiștilor că va merge la Spitalul Rădăuți pentru a elibera certificat medico-legal.

În prezent, femeia e cercetată penal pentru violență în familie. Nu a fost eliberat un ordin de restricție provizoriu; ce-i drept, nici soțul nu l-a cerut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here