Bărbat înjunghiat mortal în parcarea unui mall din Suceava

0
126
crimă în parcarea mallului din Suceava
Timp de citit: 2 minute

Scene de secolul XIX au avut loc în parcarea unui mall din Suceava unde un bărbat a murit înjunghiat. După o altercație între 4 indivizi, unul a încercat să fugă, dar a fost prins din urmă. În acel moment, a scos un cuțit și a început să lovească la întâmplare.

Totul a început după ce doi bărbați s-au luat la ceartă cu doi angajați ai târgului. În scurt timp, cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula. Unul dintre cei implicați a încercat să fugă, dar a most prins din urmă, moment în care a scot un cuțit și a început să înjunghie la întâmplare.

Un bărbat implicat a scăpat cu o rană superficială la braț, în timp ce altul a fost înjunghiat în abdomen. Medicii ajunși la fața locului i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital de urgență pe cel din urmă. Din păcate, plaga abdominală a tânărului de 37 de ani i-a fost fatală.

La scurt timp, a fost prins și atacatorul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, rănit și el. A fost și el transportat la spital pentru îngrijiri, sub stricta protecție a polițiștilor. Sâmbătă va fi dus la audieri în fața procurorului criminalist, care va decide dacă îl duce la arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here