Bărbatul din Giurgești căruia i-a ars casa are nevoie de sprijinul nostru. Haideți să-l ajutăm!

0
1164
Bărbatul din Giurgești căruia i-a ars casa are nevoie de ajutorul nostru
Bărbatul din Giurgești căruia i-a ars casa are nevoie de ajutorul nostru
Timp de citit: 2 minute

Din păcate, chiar și în această perioadă grea, soarta decide să îi lovească crunt pe unii dintre noi. Asta a pățit și un bărbat din Giurgești, județul Suceava, căruia un incendiu crunt i-a răpit tot ceea ce a agonisit.

Petru Turcu e cunoscut drept un bărbat cumsecade printre locuitorii satului Giurgești, din comuna suceveană Vulturești. Ani de zile, acesta s-a zbătut în străinătate pentru a putea ridica propria lui locuință, pornind pe cont propriu, fără niciun ajutor. Așa a reușit să ofere o casă frumoasă și un trai decent soției și copilului său.

Doar că, uneori, viața îți mai pune și câte o piedică atunci când te vede că alergi.

Cât ai clipi, focul a mistuit toată agoniseala și toate visele lui Petru. S-a ales praful de casa pe care acesta a ridicat-o cu forțe proprii și multă muncă. De data asta, Petru nu va reuși să o scoată la capăt singur.

Uniți, putem pune umărul la ajutorul acestui bărbat care nu a putut decât să privească cum truda lui de ani de zile se duce pe apa sâmbetei. Cei cu dare de mână pot să contribuie financiar donând în contul RO61BTRLRONCRT0511206601 (cont lei), respectiv RO56INGB0000999907238722 (cont euro), beneficiar Cîrlea Paul Ionuț. Dacă doriți să ajutați cu alimente, îmbrăcăminte sau materiale, puteți suna la 0758317880 sau îl puteți găsi la adresa: sat Giurgești, comuna Vulturești, județul Suceava. Puteți contribui cu orice, ne vom asigura că toate bunurile vor ajunge la el.

Hai să fim oameni, hai să ajutăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here