Bătaie între 2 eleve de școală generală, încurajată și aplaudată de colegi

0
1590
bătaie
Timp de citit: 2 minute

O bătaie înregistrată și postată pe o rețea de socializare, ce are în prim plan două eleve, de clasa a V-a și a VIII-a dintr-o școală din Mehedinți, ce se lovesc cu pumnii și picioarele în timp ce își adresează injurii atrage din nou atenția asupra violenței școlare.

Elevii încurajau bătaia dintre cele două

În imaginile înregistrate de colegii celor două se pot auzi chiuiturile și încurajările adresate către adolescente pentru a-și continua incredibila bătaie. Din păcate, efectul a fost cel scontat, bătaia dintre cele două fiind greu de imaginat sau urmărit.

“Sunt mama unei fetițe din clasă. În primul rând, nu e cazul să fie acuzați profesorii. Erau în pauză și “victima”, așa cum ați descris-o, era venită în clasa lor.

În definitiv, sunt două fete. Nu cred că era cineva victimă și în niciun caz, vezi domne, nu se întâmplă prin școli. Din păcate, este o problemă și cu educația care o primesc acasă copiii. Cât despre profesori, ce să facă? Nu au voie să le zică nimic, că vin părinții revoltați. Au ajuns să le fie frică profesorilor să stea la ore din cauza unor elevi!

Nu mai au niciun respect mulți dintre copiii noștri, dar ce putem face?
Ne-ați înnebunit cu legile voastre, domnilor parlamentari. Din cauza voastră se ajunge la așa ceva!”, a spus aceasta pentru pagina de Facebook „Observ Tot”.

Ulterior, videoclipul altercației a fost șters de pe pagina de socializare.

Sursa foto: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here