Bătrân bolnav, lăsat să aștepte 3 ore în genunchi pe holurile spitalului

0
128
bătrân
bătrân
Timp de citit: 2 minute

Imagini de nedescris surprinse de o doamnă la Corabia. Un bătrân a fost lăsat să aștepte timp de 3 ore ajutorul medicilor. Ministrul sănătății a anunțat că a trimis o echipă în control la spital.

„– Haideți c-o să vină cineva să vă preia de-aici. Stați de mult aici?

– Da, de trei ore.

– De trei ore? Pfff, să-mi… Uitați-vă la mine un pic. Stați… Vreți să vă ajut să vă ridicați pe scaun?

– Da.

– Hai. Da, sunteți răcit, ce…?

– Nu, am căzut. Am avut accident vascular și am căzut…

– Haideți că vă ajut eu.”

Aceasta este o mică parte din convorbirea surprinsă în videoclipul femeii.

„Am mers la baie să îmi spăl mâinile. Suficient cât să îl văd pe el… Un bătrânel, căzut pe jos, singur în sala de așteptare. Imaginile or să spună mai mult despre el. Eu voi spune despre ei… Văzând că nu îl pot ridica singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea ca suferise în trecut și un accident vascular), am mers să anunț un medic. Am anunțat o dnă respectabilă, cu părul puțin mov. Nu îi voi dezvălui identitatea, nu aș vrea ca domnul Ivănuș să fie lezat în vreun fel.

Răspunsul doamnei: « Să vină infirmierele» . S-a întors și fără urmă de umanitate a plecat. De ce dna doctor?! Așa ne învață jurământul lui Hipocrate???? Prima « doamnă» mai calmă, ce-i drept, asistentă, încerca să ajute, se uita la mine, eu la dânsa. A plecat după infirmiere și dumneaei. Vin infirmierele!!! Și de aici mă voi aprinde puțin. Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism.

« Doamnele» infirmiere nu au mișcat un deget pt a ridica un suflet de jos.

Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd”. Aceasta a fost declarația femeii, oripilate de ceea ce vede.

Nici managerul spitalului și nici directorul medical nu au vrut să dea declarații cu privire la acest bătrân și incidentul ce i s-a produs în spital.

Sursa foto: G4media.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here