Beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un gard și a plecat acasă

0
223

Un bărbat beat și fără permis a condus un autoturism, sâmbătă, sub influența alcoolului. Este cercetat de asemenea și pentru conducerea vehicului fără permis.

Polițiștii Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat din comuna Valea Moldovei, de faptul că un șofer beat conduce autoturismul pe raza comunei Capu Câmpului.

Reclamantul a precizat că în timp ce se deplasa cu autoturismul său pe raza comunei Capu Câmpului, a observat un autoturism oprit în mijlocul drumului.  La volan se un bărbat, care însă nu intenționa să se deplaseze. El a încercat să depășeasă acest autoturism, dar din cauza lipsei de spațiu, a oprit și i-a solicitat conducătorului auto să elibereze drumul. Acesta moment i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Ambii conducători auto au pus în mișcare autoturismele, deplasându-se pe drumul public Capu Câmpului.

Șoferul aflat în autoturismul respectiv, a pierdut controlul vehiculului, intrând într-un gard. Bărbatul din Valea Moldovei a oprit imediat. Cel implicat în accident a coborât de la volanul vehiculului și a mers la autoturismul condus de celălalt, adresându-i din nou injurii.

Bărbatul din Valea Moldovei și-a dat seama că respectivul se află sub influența alcoolului deoarece se deplasa haotic pe drum. A plecat în urmărirea acestuia, constatând că a intrat într-o curte din sat Capu Câmpului, unde și-a parcat vehiculul. El i-a condus pe polițiști la locuința în curtea căreia a intrat autoturismul. La poarta locuinței a ieșit bărbatul beat.

Reclamantul l-a recunoscut ca fiind cel care a condus autoturismul, respectiv un bărbat de 48 ani din Capu Câmpului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost  condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltat două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările vor fi continuate de polițiștii din Capu Câmpului pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here