Campania națională de voluntariat „O facem”, în acest an la Fălticeni

0
632
voluntariat

În acest an se desfășoară campania națională de voluntariat „O facem”, care are ca scop strângerea de donații constând în jucării, haine, cărți, alimente neperisabile etc.

În acest an, Fălticeni face parte din această campanie și de aceea ne dorim să ne împlicăm cât mai mult în strângerea de donații.

Așadar tot ceea ce se va strânge până în perioada sărbătorilor de iarnă în cadrul acestei campanii va ajunge către copilașii din Fălticeni și zona Fălticeni!

Acesta este link-ul de înscriere: https://forms.gle/HjruWuWjiwHZJP4U8 , iar mai jos găsiți mai multe detalii despre această campanie.

„Helloooo hellooo, oameni faini!! Vin cu o propunere la voi. O să fie un mesaj lunguț, dar pinky promise că mai mult de 5 minute nu vă fur. Să începem! Nu știu dacă ați văzut pe insta până acum sau dacă ați auzit de pe la prieteni de campania la nivel național „O facem”, care are scop strângerea de donații (cărți, jucării, îmbrăcăminte, alimente neperisabile, produse de igienă etc.).

„O facem” este deja la a doua ediție. Anul trecut județul nostru nu a fost implicat, însă de data asta, chestia faină e ca orașul nostru e parte a proiectului. Așadar toate donațiile pentru care ne batem capul ajung la copilașii din Fălticeni sau satele de pe lângă Fălticeni, care au nevoie și pentru care putem deveni un Moș Crăciun fără barbă și fără costum. Aș vrea tare tare să vă alăturați ca și voluntari pentru că știu sigur că o să ne descurcăm, o să ne distrăm tare fain toți împreună și vom forma cea mai mișto echipă.

Nu va trebui să mergem prin zăpadă de 11 metri pentru donații, vă asigur că e totul safe. Punctual, ce facem noi și în ce constă voluntariatul?

Misiunea tuturor este de a găsi donatori (rude, prieteni etc., și bineînțeles că voluntarii sunt încurajați să fie și ei donatori dacă își doresc asta), dar și copii care au nevoie de acele donații.

Ne vom organiza pe departamente, 3 la număr, pe care le veți putea alege în funcție de direcțiile spre care vreți să vă dezvoltați:

  • marketing (promovarea campaniei pe social media, afișe/pliante prin oraș etc.)
  • fundraising (parteneriate cu firmele, care deși nu ne pot ajuta prin sponsorizare cu bani, ne pot oferi lucruri fizice – ex. Cei de la Iași au primit o tonă de mere anul trecut pe care le au donat)
  • logistica (tot ce ține de: unde depozitam donațiile, cu ce transportam pachetele către copii?) – mie mi se pare amazing că prin puțină muncă putem face un copil fericit.

Faza super tare e ca aceasta campanie e inițiata de copii pentru copii, iar la final puteți primi și diplome de voluntariat, care nu strică. Așadar, cine se bagă să facem o bucurie împreună, să completeze formularul de mai jos”

https://forms.gle/HjruWuWjiwHZJP4U8

Cum vi se pare? Eu zic că merită să ne implicăm cu toții în această campanie de voluntariat. E o experiență super, nu o să regretați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here