Campion Național la atletism, snopit în bătaie în Brăila

0
306
campion național
campion național
Timp de citit: 2 minute

Agresorul este un bărbat de aproximativ 30 de ani, a cărui identitate încă nu a fost descoperită.  Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

Un incident extrem de violent a avut loc pe data 7 ianuarie, în parcul din cartierul brăilean Hipodrom. Mai mulți copii, printre care și un  campion național la 200 de metri garduri și 80 de metri plat, în vârstă de 12 ani, au fost loviți cu o minge de un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.

În momentul în care băiatul de 12 ani i-a cerut să înceteze, bărbatul s-a năpustit asupra lui. A început să îl lovească cu pumnii, iar acesta nu s-a oprit până un trecător a strigat la bărbat. Agresorul a fugit de la locul faptei, dar în urma loviturilor suferite, copilul a leșinat și a fost nevoie de transportarea de urgență a acestuia la spital.

”În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. Polițiștii vor cerceta imaginile de pe camerele de supraveghere din apropiere, pentru descoperirea făptașului.

Sursa foto: Adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here