Cândva campionii României, acum săraci lipiți! Situația reală de la Dinamo

0
203
Dinamo
Timp de citit: 2 minute

Clubul de fotbal Dinamo București o duce din ce în ce mai rău. De când au venit investitorii spanioli, nu a intrat nici măcar un euro în conturile jucătorilor sau în club.

În primul rând, grupul de investitori condus de Pablo Cortacero a promis că Dinamo își va juca meciurile de acasă pe Arena Națională.

Realitatea e total opusă. „Câinii roșii” încă mai joacă pe stadionul Ștefan cel Mare, care mai-mai că nu intră în paragină. Erau discuții pentru modernizarea stadionului cu ocazia EURO 2020, dar nu s-a mai ales nimic de el. Inclusiv meciul de vineri, câștigat cu 4-1 contra celor de la Poli Iași, a fost jucat pe Ștefan cel Mare.

La o analiză mai în detaliu, problemele sunt mult mai mari.

Digi Sport a făcut publice condițiile din interiorul stadionului. Într-o emisiune din cadrul postului TV, s-au făcut dezvăluiri care ar stârni milă și indignare oricărui microbist român.

„ Decor sumbru la Dinamo, și anume: lojele unde stau oficialii celor două echipe și unde stăteau odată «greii» care o susțineau pe Dinamo, erau neîncălzite. Era un frig mai ceva ca afară. Băieții de la tabelă, care stau undeva la demisol, și care schimbă scorul, nu puteau să vadă meciul pentru că internetul nu era plătit. Iar în sala de conferințe ploua, pentru că nu sunt bani ca să fie reparată”, dezvăluie moderatorul emisiunii.

În cadrul clubului ar fi, totuși, și vești bune. Dar nu din punct de vedere financiar.

„Salvarea vine, culmea, de la C.S. Dinamo, care «au pus-o» de-o academie de fotbal. Numirea lui Dănciulescu (n.r. fost team-manager la FC Dinamo) va fi oficializată în cel mai scurt timp. Cei mai mulți copii de la FC Dinamo, ca să nu rămână pe drumuri din cauza acestui Cortacero (n.r. Cortacero, acționarul majoritar al clubului), vor fi luați la Academia C.S. Dinamo”, se mai dezvăluie.

De asemenea, și rezultatele par să intre pe un făgaș normal. Echipa a reușit să lege patru victorii la rând în toate competițiile. S-a calificat în optimile Cupei României, iar în Liga 1 e pe locul 8, cu 15 puncte, la doar două puncte de ocupanta locului 6, ultimul care duce în faza play-off a campionatului.

Sursa foto: Digi Sport

Din cauza crizei financiare de la club, jucătorii aduși în vară au început să plece deja. Cine a „părăsit corabia” până acum, aflați de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here