Cântăreața Cornelia Catanga s-a stins din viață vineri dimineța!

0
2787
Cornelia Catanga
Timp de citit: 2 minute

Artista Cornelia Catanga, în vârstă de 63 de ani, a murit vineri dimineață la Spitalul Universitar din Capitală. Trista veste a fost făcută publică de jurnalista Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”

Jurnalista a povestit cum soțul Corneliei Catanga a sunat-o de pe telefonul soției, și plângând, i-a declarat decesul. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat Mara Bănică pentru Antena3.

Aurel Pădurean, soțul Corneliei Catanga, nu credea în Coronavirus, spune jurnalista: „Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai declarat jurnalista pentru Antena 3.

În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce suferise un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America.

Aurel Pădureanu a mai povestit că soţia sa  fusese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here