Armă și muniție deținute ilegal, depistate de Sectorul Poliției de Frontieră!

0
212
armă
Timp de citit: < 1 minute

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au descoperit și confiscat dintr-o autoutilitară o armă confecționată artizanal și muniția corespunzătoare, pentru care posesorul autovehiculului nu a putut prezenta documente.

În data de 21 octombrie, în jurul orei 1:30, polițiștii Sectorului de Poliție de Frontieră Izvoarele Sucevei au pornit un control de rutină în zona competentă. Pe raza comunei Izvoarele Sucevei a fost oprit un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în raza județului Suceava, ce se afla la volanul unei autoutilitare.

În urma unui control sumar efectuat asupra mașinii au fost descoperite sub bancheta șoferului o armă confecționată artizanal și zece cartușe, muniție pentru care bărbatul nu a putut prezenta acte doveditoare posesiei. În cauză s-a întocmit un dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Nerespectarea Regimului Armelor și Munițiilor”.

Ancheta continuă, muniția și arma fiind predate Serviciului Arme, Muniții și substanțe periculoase din cadrul IPJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here