Ce se întâmplă dacă nu dai șpagă la examenul auto?

0
358

În județul Suceava, să dai șpagă este la ordinea zilei! Se știe că fără bani, nu poți lua orașul care este desigur, examenul final în obținerea permisului de conducere.

Pentru un viitor șofer, cei 200 de euro, sau în alte zone, chiar 250-300 de euro, sunt esențiali pentru trecerea examenului auto. Însă, pentru oamenii care refuză să dea șpagă, oare ce s-ar putea întâmpla?

Un bărbat din Suceava, a declarat că neplătirea examenului l-a dus într-o situație cu totul critică. Potrivit acestuia, după ce a parcurs examenul practic la categoria A, acestuia nu i-a fost găsită nicio greșeală, astfel trecând examenul. Dar, peste jumătate de oră a fost sunat și instructorul i-a spus că trebuie să vină urgent la școală. Acolo stătea polițistul examinator, care i-a cerut ferm 50 de euro, datorită faptului că nu a plătit mita. Văzând că acesta refuză, polițistul l-a amenințat, zicând că „ar fi rău pentru tine în viitor”.

Șoferului i s-au mai întâmplat asemenea scenarii și în încercarea de a da pentru permis de categoria C+E. Instructorul școlii nici măcar nu a vrut să îl primească, până ce nu a efectuat plata celor 250 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here