Ce trebuie să faci pentru a-ți putea instala TruckersMP?

0
383
TruckersMP - tutorial instalare
Timp de citit: 4 minute

Există mulți jucători de Euro Truck Simulator 2, dar și de American Truck Simulator, chiar dacă mai mic decât în cazul primului joc. Însă o parte dintre acești jucători nu știu cum să joace pe multiplayer aceste jocuri. De aceea m-am decis să scriu acest articol-tutorial despre cum să-ți instalezi funcția de multiplayer pentru Euro Truck și American Truck, TruckersMP.

Înainte de orice, trebuie să vă precizez că aveți nevoie de un cont de Steam, pe care să aveți unul din jocurile menționate mai sus sau chiar pe amândouă CUMPĂRATE de pe Steam sau alte platforme care vând jocuri la prețuri mai mici (ex. Instant Gaming etc.).

Nu puteți juca multiplayer cu jocul/ jocurile luate cu ajutorul hack-urilor!

Primul lucru pe care trebuie să faceți este acela de a accesa link-ul următor: https://truckersmp.com/. După ce ați intrat pe link-ul anterior, vi se va cere să vă conectați cu contul propriu de Steam. În acest timp vă veți crea și contul de TruckersMP.

După ce v-ați creat contul și sunteți logați, va trebui să descărcați, iar apoi să dezarhivați fișierul TruckersMP. Descărcarea o veți face cu ajutorul acestui link: https://truckersmp.com/download.

Pentru a dezarhiva fișierul descărcat (TruckersMP), mergeți în folderul Descărcări/ Downloads și dați un singur click pe fișier. Mai apoi, dați click dreapta și alegeți opțiunea Extrage/ Extract pentru a dezarhiva fișierul.

Următorul pas este acela de a intra în fișierul dezarhivat (launcher_1004) și de a lansa fișierul de acolo, adică Install TruckersMP.exe. După ce acceptați acordul de licențiere, selectați locația dorită de instalare în calculatorul dumneavoastră, veți alege tipul de instalare dorit. În cazul în care nu ești sigur ce să alegi, alege varianta „Full instalation”. Tot aici alegeți și pentru care joc vreți să instalezi funcția TruckersMP: Euro Truck și/ sau American Truck.

Components

După aceea vi se va cere să arătați calea către joc/ jocuri (în cazul în care le ai pe amândouă și le-ai bifat în pasul anterior). Iată cum faci acest lucru! De cele mai multe ori, calea către fișiere din PC unde sunt instalate jocurile menționate este: „C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\American Truck Simulator” sau „C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2”. Așadar, urmați cu atenție numele dintre „\” -urile de mai sus și veți reuși să puneți corect calea către jocuri.

Path

De exemplu, prima dată intrați în Program Files (x86), apoi căutați aici folderul Steam și tot așa.

Atenție! Aceste intrucțiuni sunt pentru situația în care aveți jocurile în folderele în care au fost puse automat la instalare. Dacă știți că le-ai pus în altă parte, căutați-le acolo!

În continuare este necesar să alegeți unde să se instaleze launcher-ul: pe calea recomadată de ei sau într-una personalizată. În cazul în care doriți ca pe desktop să vă apară o icnoță cu launcher-ul, aveți această posibilitate în acest pas.

Următorul pas… s-a cam terminat cu pașii. Tot ceea ce a mai rămas de făcut este să vă jucați!

Înainte de final, trebuie să vă precizez că aveți nevoie de minim două ore jucate în Euro Truck Simulator 2 și două în American Truck Simulator în modul Singleplayer! Mai exact, dacă ai doar jocul Euro Truck și ți-ai instalat Multiplayer-ul, folosind pașii de mai sus, trebuie prima dată să joci timp de două ore în modul Singleplayer. La fel se face și în cazul American Truck-ului.

În cazul în care întâmpinați probleme la instalare, dar și după aceasta, intrați aici! Veți putea găsi soluții problemelor în ceea ce privește TruckersMP-ul.

Un alt aspect la care trebuie să fiți atent este acela al regulilor impuse de creatorii acestui mod de Multiplayer. Aceste reguli pot fi consultate aici. Când veți intra în joc vi se va cere confirmarea citirii acestor reguli. Așadar, mare grijă la regulile de joc!

Sper că v-a fost de ajutor acest articol. Aștept impresiile voastre în comentarii.

Sursă foto: TruckersMP

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here