Champions League în România! Super meciul care s-ar putea juca pe Arena Națională

0
403

Dacă nu putem merge cu echipele de club în Champions League, vine Champions League la noi! Pandemia de Coronavirus oferă Românei șansa de a găzdui un meci din cea mai importantă competiție intercluburi.

Și nu vorbim de orice meci. Pe Arena Națională s-ar putea juca partida Atletico Madrid-Chelsea, din optimile Ligii Campionilor.

Din cauza noii tulpini care a apărut în Marea Britanie, Spania interzice intrarea în țară a englezilor. Astfel, Atletico va trebui să caute un teren neutru unde să se desfășoare partida tur. Spaniolii deja au propus două variante: Arena Națională, din București, și A. Le Coq Arena, din Tallinn, capitala Estoniei.

Formația antrenată de „Cholo” Simeone are amintiri plăcute pe ambele stadioane.

În 2012, Atletico a câștigat finala Europa League, care a avut loc pe Arena Națională, 3-0 contra lui Athletic Bilbao. Pe de altă parte, în Estonia a câștigat Supercupa Europei din 2018, 4-2 contra rivalei din oraș, Real Madrid.

Mai mult, Digi Sport susține că UEFA chiar a sunat la Administrația Stadionului Arena Națională, dorind să știe dacă este programat vreun meci în preajma zilei de 23 februarie. Pe 22 se joacă FCSB-Chindia, din Liga 1, dar administratorii stadionului spun că starea gazonului este excelentă, iar o partidă desfășurată a doua zi nu ar pune probleme.

Într-o situație asemănătoare e și Leipzig, care nu poate juca acasă cu Liverpool. Mai multe, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here