Colțescu se întoarce! De la episodul „ăla negru”, la Dinamo-FCSB

0
589
Sebastian Colțescu / Sursa foto: Telekom Sport
Sebastian Colțescu / Sursa foto: Telekom Sport

Sebastian Colțescu începe să revină în arbitraj, mai ales la meciurile importante. După scandalul de rasism de la PSG-Bașakșehir, arbitrul a fost desemnat să conducă „Derby de România”!

Astfel, miercuri va fi „la centru” la Dinamo-FCSB, scrie prosport.ro.

Decizia este una surprinzătoare pentru mulți. Se credea că, după scandalul din Champions League care a făcut înconjurul lumii, FRF îl va „păzi” pe Colțescu de meciuri. Iată că nu a fost așa.

Dinamo-FCSB ar fi al treilea meci pe care „fluierașul” îl conduce, de la scandalul de rasism din UCL. În luna ianuarie a condus două meciuri din Liga 1: Sepsi-Astra, scor 4-1, și FC Botoșani-Hermannstadt, 1-0.

Ce s-a întâmplat la meciul din Champions League?

Reamintim că, pe 8 decembrie, PSG a întâlnit-o pe Istanbul Bașakșehir în grupele UEFA Champions League. La acel meci, Sebastian Colțescu a fost numit arbitru de rezervă, însă tot el a ieșit la rampă.

În minutul 16, i-a transmis lui Ovidiu Hațegan, arbitrul central, să îl elimine pe Pierre Webo, antrenorul secund al turcilor. Pentru a-l identifica, a folosit apelativul „ăla negru”. Webo s-a ofensat și l-a acuzat de rasism, iar toți jucătorii au părăsit terenul în semn de protest.

Colțescu a lipsit de la primele meciuri din Liga 1, dar nu din cauza episodului de „rasism”. Acesta a fost infectat cu COVID-19 și nu a putut lua parte la testele fizice impuse arbitrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here