Copil de 13 ani lovit grav la cap după un joc „nevinovat” cu colegii

0
533
Lovit
Timp de citit: 2 minute

Un elev de 13 ani din Neamț s-a lovit grav la cap după ce colegii l-au aruncat în sus și nu l-au mai prins. A fost transportat cu elicopterul la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” Iași.

Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic „Ion creangă” din Pipirig, Neamț. În timpul unui joc colegii l-au aruncat în aer pe adolescent și nu l-au mai prins, acesta lovindu-se cu capul de pardoseală. După ce a fost stabilizat la dispensarul din comună, medicii au solicitat un elicopter SMURD, scrie BZI.

„Am primit, în cursul gărzii de ieri, un copil, un băiețel, un traumatism cranio-cerebral, prin cădere de la înălțime, care a necesitat supraveghere și instituirea terapiei în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Copilul este în continuare sub supravegherea noastră, urmează să efectueze investigațiile imagistice conform protocoalelor și sperăm să fie o evoluție bună, ca și până acum”, a declarat Lavinia Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

O reacție a venit și din partea Inspectoratului Școlar. „Am informat și ministerul despre cele petrecute ieri la liceul din Pipirig, doamna director verifică ce s-a întâmplat exact și ce reguli s-au încălcat. A fost o joacă nesăbuită între colegi, în timpul pauzei de la ora 13.00, băiatul a intrat și el în joc, cei de a VIII-a l-ar fi ridicat în sus și i-au dat drumul, iar în cădere s-a lovit la cap. (…) Școala face o analiză în legătură cu cele petrecute. (…) Niște măsuri cu siguranță se vor lua!”, a declarat prof. Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț pentru Observator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here