Cortacero a ajuns la spital: i-a crescut nasul când a pomenit de salarii

0
248
Cortacero
Timp de citit: 2 minute

Dinamo pare că-și regăsește forma în Liga 1, dar patronul ei nu o duce la fel de strălucit. Pablo Cortacero a ajuns zilele trecute la spital.

N-are treabă cu Covidul, că a mai avut. În schimb, a suferit o suspicioasă mărire de… nas.

Conform spuselor lui Cortacero, era acasă când vorbea cu un angajat de la club și îi promitea a mia oară că o să trimită bani la club.

„Vorbeam cu cineva, un confident din cadrul clubului. Tot ce am făcut a fost să-l rog să liniștească jucătorii și antrenorul, să le spună că o să bag banii zilele următoare. Exact în momentul ăla am simțit că îmi crește nasul cu 2-3 centimetri.

Am zis după aia că voi plăti restanțele pentru jucătorii care au depus memorii și au plecat, mi-a crescut nasul dublu. Când am zis că o să plătesc toate datoriile clubului, nasul mi-a crescut deja cu mai bine de zece centimetri. Aș fi vrut să crească altceva, dar atât s-a putut”, mărturisește acționarul majoritar de la Dinamo.

Acesta s-a internat la spitalul Elias, iar medicii surprind.

„Domnul Cortacero și-ar dori să se mai infecteze o dată cu COVID. Parcă nu-ți mai vine să poți mirosi cu așa nas”, spune un cadru medical de acolo. Nu se știe dacă mărirea nasului se datorează sau nu minciunelelor legate de salarii. Cert este că, pentru a scăpa de problema sa, spaniolul a contactat-o pe o specialistă în domeniu, Andreea Tonciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here