CTP: „Cămașa lui Cîmpeanu, ca Elena Ceaușescu jucând volei pe tocuri!”

0
205
CTP și Cîmpeanu
Timp de citit: 2 minute

Cristian Tudor Popescu oferă din nou declarații surprinzătoare. În direct la Digi 24, CTP a comentat în stilul său caracteristic ținuta pe care ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a purtat-o la vaccinare, făcând o comparație cu Elena Ceaușescu jucând volei și purtând tocuri.

Cămașa pe care Cîmpeanu a purtat-o când s-a vaccinat anti-COVID a devenit virală, datorită acelui „buzunar” de la braț.

„Pentru că domnul Cîmpeanu, ce și-a zis dânsul? În acea imagine, domnul Cîmpeanu apare într-o cămașă slim fit. Am aflat și eu de termenul ăsta. Adică este strânsă pe dânsul, și are ce să strângă cămașa, cu cravată, și și-a dat această gaură, această ferestruică în cămașă.

Ce a făcut domnul Cîmpeanu cu cămașa aceasta după vaccinare? A aruncat-o? A, vine și rapelul. O păstrează, probabil, și vine cu ea la rapel. Nu știu dacă o s-o păstreze…

Are și lipici, acum văd. Are cu arici. I-aș recomanda domnului ministru să o trimită la Muzeul românesc al kitsch-ului. Există în București așa ceva. Sunt tot felul de exponate acolo. În capul meu, această costumație a domnului ministru este echivalentă cu Elena Ceaușescu jucând volei cu tovarășii din Comitetul Central în papuci cu toc și în halat de plastic, de-ăsta de mamaie”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Sursa foto: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here