CTP, despre dezastrul de la Matei Balș: „Vom avea un nou incendiu și alți morți”

0
386
CTP / Sursa foto: Europa FM

Gazetarul Cristian Tudor Popescu e categoric în ceea ce privește dezastrul de la Institutul Matei Balș. CTP a declarat, în direct la Europa FM, că vom da piept curând unei noi tragedii și unor noi victime.

„Asta a fost principala preocupare, să se găsească niște mărturii că era frig în spital.

E frig în toată Capitala, e frig în blocuri, dar nu aceasta este cauza. Dacă este vorba de aeroterma respectivă, cu cine a vorbit din spital, cu ce medic, cine anume a acceptat să apară aeroterma în salon?”, e întrebarea jurnalistului.

„E al nu știu câtelea incendiu în spital. De la incendiul de la Piatra Neamț nu s-a tras nicio concluzie, ancheta nu a oferit cauzele, responsabilitățile. Sunt trei luni de  la ce s-a întâmplat la Piatra Neamț. E un spațiu relativ restrâns, vectorii pe care trebuie să-i introduci în soft sunt relativ puțini în raport cu alte situații. Vine și ne spune că se lucrează din greu? Dați-mi voie să nu iau de bun acest răspuns, aveau timp destul”, mai spune CTP.

În plus, acesta avertizează că în viitor ne vom mai confrunta cu astfel de tragedii în spitalele românești.

„Vom avea un nou incendiu și alți morți, spitalele din România, mai ales pe fondul pandemiei, pocnesc ca floricelele de porumb în tigaie”, concluzionează CTP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here