CTP se vaccinează cu Astra Zeneca: „Nu eu l-am cerut, așa mi-a căzut”

0
478
CTP
Timp de citit: < 1 minute

Jurnalistul CTP (Cristian Tudor Popescu) s-a programat pentru vaccinare împotriva Covid-19. În declarația sa de la Pro TV, acesta a subliniat faptul că va primi vaccinul de la Astra Zeneca.

„M-am înscris la un centru cât mai apropiat de casă și după aceea am văzut și ce vaccin este la centrul respectiv. Și este Astra Zeneca. Nu l-am cerut eu, așa mi-a căzut.” a declarat CTP.

Acesta a adăugat faptul că ar fi existat posibilitatea de a anula programarea pentru primirea dozei. Cu toate acesta, el a refuzat, spunând că persoanele afectate de vaccin au avut probleme serioase de sănătate.

„Aș fi putut să-mi anulez vaccinarea. Am început să mă gândesc <Domnule, hai să vedem, ce se întâmplă, ce s-a întâmplat de fapt>. Au decedat două persoane, au mai fost afectate alte persoane cu probleme de circulație, cu cheaguri, dar au decedat două persoane.” afirmă jurnalistul.

În finalul declarației, acesta a confirmat că nu suferă de nicio anomalie și că este perfect sănătos. „Nu am niciun fel de comorbilitate în acest moment, niciun fel de boală sanguină legată de coagulare. N-am absolut nimic.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here