Cum arată actorii din „Singur Acasă” după 30 de ani de la apariție?

0
305
singur acasă
Timp de citit: 2 minute

Atunci când Kevin rămâne singur acasă, știm că spiritul Crăciunului plutește în aer. În această seară de la ora 20:00, se va difiza primul film, cel mai celebru din serie.

Cum arată actorii din „Singur Acasă” la 30 de ani de la apariție?

Macaulay Culkin

Dupa o copilarie în lumina reflectoarelor, Macaulay Culkin a reusit să-și puna viata în ordine. S-a detașat de cariera în cinematografie, dedicându-se muzicii. În prezent are o trupă împreună cu niște buni prieteni.

Joe Pesci

După o carieră de actor, prezentator și muzician, Joe a decis sa renunțe la acest stil de viață in 1994 si să-și dedice timpul liber golfului.

Daniel Stern

Daniel și-a menținut cariera în lumea cinematografiei și după „Singur Acasă”. A jucat în „City Slickers” și seriale precum „House of Lies” și „Getting On.”

Kieran Culkin

Macaulay nu este singurul membru al familiei Culkin care a jucat în acest film fenomen. Fratele lui Kevin este, de asemenea, fratele său și în realitate. Izbitoare asemănarea, nu?

Devin Ratray

El e Buzz, cel mai insuportabil membru al familiei, dar are farmecul său. Devin a jucat și în filme precum „Royal Pains”, „Law & Order”, „Louie” si „Elementary”.

Catherine O’Hara

Una dintre cele mai celebre actrițe din film este chiar mama lui Kevin. Catherine este cunoscută și pentru roluri în „Beetlejuice”, „A Series of Unfortunate Events”, „Best in Show” și „A Mighty Wind”.

John Heard

Din păcate, John Heard s-a stins din viață în anul 2017, la 72 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here