Cum poți schimba pase cu Messi și Ianis Hagi pe TikTok?

0
704
Messi și Ianis fac furori cu noua provocare lansată de Pepsi / Foto: captură TikTok
Messi și Ianis fac furori cu noua provocare lansată de Pepsi / Foto: captură TikTok

Ți-ai dorit vreodată să schimbi o pasă cu Leo Messi sau să faci „duble” cu Ianis Hagi? Iată că acum e posibil, cu ajutorul TikTok!

Sponsor principal al UEFA Champions League, Pepsi oferă internauților pasionați de fotbal șansa de a-și etala abilitățile alături de cei mai buni fotbaliști. Astfel, a fost lansat #PepsiChallenge, trendul care face furori pe Tiktok, dar și pe Facebook și Instagram.

La nivel mondial, cei de la Pepsi i-au „adus” pe TikTok pe Leo Messi, Paul Pogba și Jadon Sancho. Cei din România au dus provocarea și mai departe, provocându-l pe Ianis Hagi să ia parte la trend, spre deliciul microbiștilor români. Iată aici „schimbul de pase” dintre Hagi și decarul Barcelonei:

@pepsiromaniaIanis pasează lui Messi, Messi prinde doza și goool! Postează duetul tău în #PepsiChallenge și urmărește @pepsiromania pentru și mai multă distracție

♬ Rotate #PepsiChallenge – Becky G and Burna Boy

Ce trebuie să faci ca să poți „juca” cu Messi și Ianis?

În primul rând, ai nevoie de curaj, pentru că e foarte probabil ca videoclipul tău să ajungă viral. Mai apoi iei telefonul, apeși pe opțiunea „duet” de la videoclipul fotbalistului cu care vrei să joci și începe distracția!

#PepsiChallenge face furori deja în România, Turcia, Rusia, Arabia Saudită și EAU, tu ce mai aștepți? Intră în joc, primește pasa de la Messi sau Ianis Hagi și fă senzație pe TikTok!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here