Dennis Man pleacă de la FCSB în Serie A. Dar nu e prea devreme?

0
425
Dennis Man, transferat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, Sursa foto: Sport Pictures
Dennis Man, transferat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, Sursa foto: Sport Pictures

Mulți au avut dubii la început în privința lui Dennis Man, însă prin talent, muncă și dedicare, a reușit să se impună în Liga 1. Și-a dus echipa pe primul loc, e golgheterul României în acest moment, iar acum își îndeplinește visul. Pleacă în Serie A, la Parma, și devine cel mai scump jucător vândut din România!

FCSB a acceptat ieri oferta de 13 milioane de euro de la Parma, pe numele lui Man.

Dovada faptului că italienii chiar l-au vrut pe fostul jucător de la UTA Arad o reprezintă faptul că însuși președintele clubului, Tanner Krause, a negociat direct cu conducerea roș-albaștrilor.

Inițial era vorba de o ofertă de 13 milioane de euro, plus alte două milioane, bonusuri de performanță. Dar Gigi Becali a lăsat de la el și reușește încă o dată să doboare recordul în Liga 1.

Și totuși… nu e prea devreme?

Da, faptul că Dennis Man pleacă pe o sumă imensă pentru nivelul României e impresionant. Dar nu e cam devreme să plece în mijlocul campionatului? FCSB, pentru prima dată după mulți ani, are șanse reale la titlu (chit că diseară poate pierde primul loc). Man are 14 goluri până acum în Liga 1 și conduce clasamentul golgheterilor Ligii 1. Dacă a fost vândut acum pe 13 milioane, doar cu o Cupă în palmares, gândiți-vă, cu cât putea fi vândut ceva mai târziu?

Putea să aștepte până lua titlul și devenea golgheter, poate chiar obținea cu FCSB o calificare în Champions League sau orice grupă europeană. În momentul acela, pe numele lui ar fi venit oferte mai „bănoase”, de la echipe cu mai mai mari pretenții decât Parma.

Cât despre gurile rele…

…nu pot spune decât că o să vadă abia în cinci ani salariul lui Man pe o lună. Sunt convins că va demonstra la Parma așa cum a făcut-o și Adi Mutu.

Mult succes, Dennis Man!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here