Diana Șoșoacă, despre Cotroceni: „Mai degrabă merg în vizită la închisoare”

0
238
Diana Șoșoacă
Timp de citit: 2 minute

Avocata Diana Șoșoacă, viitoare senatoare AUR, a vorbit despre cum a mers vizita sa la Palatul Cotroceni. Totodată, aceasta a dezvăluit și cum a decurs întâlnirea cu Klaus Iohannis.

Controversata avocată a declarat că mereu avea senzația că e urmărită de oamenii Administrației Prezidențiale.

„Toate holurile erau blindate de SPP-iști și de personal al Administrației Prezidențiale. M-aș simți mai în largul meu dacă mă duc să vizitez un client la închisoare decât să ajung acolo (n.r. – la Cotroceni). Deci mai mulți ca la închisoare. Toți foarte crispați, eram foarte urmăriți. Non-stop atenția asupra mea. De fapt, fiecare dintre noi avea SPP-iști care îi urmăreau pe fiecare”, a spus avocata la o emisiune TV, citată de Mediafax.

„Credea că mă duc să omor pe cineva? Erau paralizați de ce spune șeful.

Trebuiau să primească ordine. Ne-au dezbrăcat și ne-au pus să trecem ca la aeroport cu control special și ne-au reținut telefoanele. Atenție, este o încălcare gravă. Eu am cerut proces verbal de predare-primire, s-a uitat ciudat la mine, deși, ca demnitar al statului român, chiar dacă nu am depus jurământul… Mă așteptam mai mult de la instituția prezidențială”, continuă Diana Șoșoacă.

În plus, aceasta a făcut dezvăluiri și despre cum s-a comportat președintele Iohannis la întâlnirea cu aleșii AUR. Surprinzător, aceasta spune despre șeful statului că e un „om timorat”, departe de ceea ce arată în public.

„Nu mi se pare că Iohannis este dulap, cum i se spune. Sincer vă spun, am rămas uimită să văd un om foarte înalt, subțirel, nu este lat cum apare la televizor. Ce m-a impresionat foarte mult este privirea timidă. Nu a putut să susțină privirea mea continuă. Și-a lăsat ochii în jos, se vedea că are o curiozitate, ne-a privit pe toți, în special pe mine și pe George Simion”, mărturisește Șoșoacă.

„Mi s-a părut un om timorat. Aceasta este impresia mea. Avea și o voce foarte înceată, nu caldă, tremurândă. Ăsta era timbrul vocal, tremurând. Ne-a dat cuvântul. Noi am hotărât ca George Simion să fie cel care vorbește”, a încheiat viitoarea senatoare.

Sursa foto: cronicaromana.net

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a pornit un război împotriva lui Șoșoacă, afirmând că „este copia fidelă a lui Vadim”. Află aici ce a spus CTP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here