„Dincă de Moldova”, săltat de procurori după ce ar fi ucis patru femei

0
168
Dincă de Moldova
Timp de citit: 2 minute

Vasile Lavric, supranumit „mâncătorul de femei” sau, mai nou, „Dincă de Moldova”, a fost săltat vineri de procurori și dus la audieri în București.

Bărbatul originar din Rădăuți este acuzat de uciderea a patru femei. Primele trei în perioada 1995-2005, cealaltă dispărută recent. Acesta a fost trimis la Parchetul de pe lângă ÎCCJ după ce s-a efectuat o percheziție amplă la domiciliul său din Rădăuți.

Lavric a fost de la început suspectul principal în dosarul surorilor Iordache.

Prima victimă, Iuliana Iordache, care a dispărut în 1995, pe când avea doar 16 ani. Peste 10 ani, în aprilie 2005, Nicoleta Lavric (născută Iordache), care i-a fost chiar soție, a dispărut și ea în mod subit. Nu a scăpat nici Ramona Iordache, a treia soră. Cu aceasta, „Dincă de Moldova” a avut o relație extraconjugală din care a rezultat un copil.

Iar acum ar fi și o a patra femeie dispărută. Vorbim de Aurica Bodnărescu, care era concubina celui supranumit „mâncătorul de femei”.

Vasile Lavric a mai fost trimis în judecată în 2014 și chiar condamnat pentru tentativă de omor.

Atunci a fost judecat pentru o faptă din 2000, când a lovit-o pe Nicoleta Lavric de mai multe ori cu ciocanul în cap. Nu au fost lovituri vătămătoare, dar a fost suficient pentru procurori să-l acuze pe „Dincă de Moldova” de tentativă de omor.

UPDATE: Vasile Lavric a fost reținut de procurori, după ce ar fi recunoscut parțial faptele.

Sursa foto: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here