Doi elevi au lansat o platformă online în care se oferă ajutor pentru BAC și admitere

0
150
platformă online
Timp de citit: 2 minute

Viitorul sună bine! Doi elevi din Câmpulung Moldovenesc au lansat o platformă online în care se oferă meditații elevilor care se pregătesc pentru bacalaureat sau admiterea la facultate.

Platforma, numită Social and Learning for Students (S.L.S.) implică atât elevi care caută ajutor, cât și olimpici care îl oferă. Astfel învățământul online devine interactiv.

Inițiatorii proiectului sunt Mihai Donisan și Andrei Debren.

Cei doi sunt elevi la Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, aflându-se în an terminal. Aceștia au considerat că, prin această platformă online, granița dintre elev și profesor este depășită. Astfel se promovează schimbul de idei între elevii cu performanțe și cei care vor să capete noi cunoștințe, conform News Bucovina.

Este de remarcat și diversitatea materiilor aprofundate în cadrul acestui program, începând cu materiile de bază, cum e matematica, și până la cele mai complexe, așa cum e robotica.

„Ne dorim ca acest proiect să fie unul de succes și să ajutăm cât mai mulți elevi în parcursul lor academic, dar în același timp să oferim posibilitatea formării unor noi relații de prietenie și să alcătuim împreună o frumoasă familie. Vă așteptăm să luați parte la acest proiect, fiecare dintre noi încercând astfel a înfrumuseța realitatea din jurul nostru și pe noi înșine!”, e mesajul creatorilor programului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here