Doi fotbaliști de la Crystal Palace s-au luat la bătaie chiar în timpul antrenamentului!

0
186
Bătaie în timpul antrenamentului, la Crystal Palace
Timp de citit: 2 minute

S-ar spune că bătăile în timpul antrenamentului sunt ceva normal în România. Dar pentru Crystal Palace, formație din Premier League, e ceva ieșit din comun.

Înainte de meciul cu Arsenal, încheiat 0-0, a izbucnit un adevărat scandal între jucătorii celor de la Crystal Palace.

Căpitanul Luka Milivojevic și internaționalul belgian Micky Batshuayi s-au luat la bătaie, de față cu restul echipei, chiar în timpul unui antrenament. Conflictul ar fi pornit de la iritarea mijlocașului defensiv.

Acesta s-a enervat pe nonșalanța lui Batshuayi din timpul unui exercițiu. GSP scrie că, în timp ce antrenorul i-a pus să își exerseze jocul de pase, atacantul se prostea și lovea mingea mult prea puternic, făcând exercițiul impracticabil. Nervos, căpitanul Milivojevic a șutat în Batshuayi, iar de acolo a început bătaia, cei doi împărțindu-și pumni și alte lovituri. Cu greu au putut fi despărțiți de colegi.

Oficialii clubului nu au prezentat deocamdată o poziție oficială în acest sens.

Pentru cei doi „cocoși” nu s-au luat încă măsuri. Este foarte probabil, totuși, ca antrenorul lui Crystal Palace, Roy Hodgson, să îi pedepsească după meciul de foc de duminică, contra lui Manchester City.

Luka Milivojevic a mai avut un scandal anul acesta. Mijlocașul a participat la o petrecere de Revelion alături de șapte persoane. Nimeni nu a respectat măsurile de prevenție a răspândirii COVID-19.

Sursa foto: Sky Sports

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here