Doi puști de 12 ani s-au îmbogățit în timpul pandemiei datorită unei metode inedite

0
131
Timp de citit: 2 minute

Doi puști în vârstă de 12 ani din SUA s-au îmbogățit în timpul pandemiei. Mai exact, aceștia au câștigat peste 250.000 de dolari datorită unei idei ingenioase.

Ayaan și Mickey Naqvi au creat o modalitate de a agăța decorațiunile în bradul de Crăciun. O parte din banii obținuți au fost donați adăposturilor de animale din Connecticut, orașul în care cei 2 frați locuiesc.

În una din zile, când cei doi frați din SUA agățau ornamentele, unul dintre ele a căzut și s-a spart. Așa s-a născut invenția lor, numită „Anchor”, o modalitate mai sigură de a agăța decorațiunile. Anchor are un dispozitiv care fixează ornamentele în siguranță pe brad, în loc să fie agățate în mod convențional.

Ayaan a testat Anchor în cadrul unui proiect școlar, anul trecut, iar când standul lor s-a aglomerat, a știut că el și fratele său au făcut un lucru măreț. Invenția s-a transformat repede în afacere.

„Fratele meu și cu mine am lucrat pentru a proiecta produsul, a-l breveta, a crea un site web, a calcula marjele de profit și am făcut propria noastră analiză de piață”, a declarat Ayaan pentru CNN.

După ce au făcut vânzări de peste 1.000 de dolari în primele șase ore ale unui târg local de Crăciun anul trecut, băieții au decis să își prezinte produsul pe scară mai largă. În câteva luni, Good Morning America a prezentat produsul, care a fost primit cu entuziasm de americani.

În doar un an, Ayaan și Mickey au realizat venituri de peste 250.000 de dolari și au donat și vor continua să doneze 10% din profit către adăposturile de animale.

Chiar dacă cei 2 frați se bucură de succes, chiar ei declară că anul 2020 a fost unul ce a îngreunat începerea unei afaceri.

„Începerea unei noi afaceri cu doar trei luni înainte de criză și apoi brusc carantina și școala de acasă. Facem pași mici în fiecare zi și am fost atât de uimiți de toate răspunsurile pozitive pentru proiect!”, au mai spus cei 2 inventatori.

Sursa foto: CNN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here