Doi suceveni au devenit campioni naționali la pescuit din barcă

0
147
campioni naționali
Timp de citit: 2 minute

Cătălin Avasiloaie și Gicu Galin sunt sucevenii care au devenit campioni naționali la pescuit din barcă.

Conform Monitorul de Suceava, câștigătorii sunt cu atât mai merituoși cu cât au ratat una din cele cinci etape ale campionatului. Mai exact, Cătălin Avasiloaie și Gicu Galin nu au reușit să se prezinte la prima etapă, astfel încât următoarele patru au fost decisive, și asta pentru că se punctează 4 din cele 5 etape.

La etapa de la Bicaz, unde s-a pescuit la clean și biban, sucevenii au ocupat locul 4. La Valea Argovei, unde s-a pescuit la șalău și biban, echipa campioană s-a clasat abia pe locul 9. Ultimele două etape, cele de la Snagov și din Delta Dunării, unde s-a pescuit la știucă și biban, aveau să fie decisive în stabilirea clasamentului final. Cătălin Avasiloaie și Gicu Galin au terminat ambele etape pe locul doi, ceea ce le-a permis la final să ocupe prima poziție, ceea ce le-a adus titlul de campioni naționali. În această calitate, cei doi vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Spinning din barcă, ce va avea loc în cursul anului 2021.

„Facem echipă de patru ani, cu o mică întrerupere, iar acest rezultat este cel mai bun pentru noi. Pentru a putea deveni campioni naționali am plecat în concurs cu handicapul neparticipării la prima etapă. Pregătirea, inspirația, tehnica, dar și norocul au jucat fiecare rolul ei, iar la final ne-am putut bucura pentru acest titlu”, au declarat cei doi campioni suceveni.

Sursa foto: DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here