Domnul ICS – candidat independent pentru un post de deputat în județul Suceava

0
235
Domnul ICS
Timp de citit: 2 minute

Pe data de 6 decembrie, pentru alegerile parlamentare, județul Suceava va avea un candidat indepedent. „Domnul ICS”, pe numele său complet Costin Ștefan Ignat, este un tânăr de numai 24 din Câmpulung Moldovenesc.

A depus la Biroul Electoral Județean lista cu semnăturile strânse atât fizic cât și în online.

Costin Ștefan Ignat a explicat și ce anume l-a determinat să candideze. ”Sunt tânăr român și vreau să îmi trăiesc restul vieții mele în România! De asemenea, vreau să-mi dezvolt cariera muzicală și să-mi pot crește copilașul de 10 luni în această țară, însă așa cum stau lucrurile azi, este înfricoșător! Serviciile românești și educația lasă de dorit, grija față de patrimoniu este precară, procedurile de dezvoltare în afaceri sunt foarte stufoase, sistem de sănătate mă sperie. Vreau să trăiesc într-o Românie în care să simt că statul are grijă de mine”, a arătat ”Domnul ICS”. Tânărul candidat a expus pe scurt principalele sale idei pe care dorește să le promoveze.

”Legea Educației trebuie adaptată astfel încât fiecare școală din România să răspundă nevoilor elevilor, astfel încât aceștia să se dezvolte armonios și având perspective de viitor. Patrimoniul Cultural este o resursă inestimabilă, atât pentru turism și dezvoltare economică, dar mai ales pentru consolidarea domeniului artistic, prin prisma căruia sunt asigurate mândria și prestigiul unui popor. O țară cu atât de multe resurse naturale, unități de relief și cu atât de multă înzestrare divină merită să fie curată, protejată și amenajată astfel încât oamenii să se poată bucura pe termen lung de aceasta, iar nimeni și nimic să nu pericliteze sănătatea naturii”, a menționat Costin Ștefan Ignat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here