Driblează și pe teren, și cu vocea! Fotbaliștii care fac furori în muzică

0
251

Fotbaliștii din ziua de azi nu mai jonglează doar cu mingea, ci și în muzică. Fie că e vorba de imagine sau chiar au ureche muzicală, e cu siguranță un plus de popularitate.

Evident, nu vorbim de jazz sau muzică populară.

Să spunem doar că fotbaliștii generației actuale au o afinitate spre trap, hip-hop, zona asta. Aici pot cânta lejer despre faima și numele lor, averea pe care au obținut-o și cum au lăsat haterii mască prin ambiție, muncă și încrederea că o să ajungă în top. Cam ca 5GANG, cu mențiunea că maeștrii mingii, despre care vorbim azi, chiar au voce. Găsiți, mai jos, starurile din fotbal care se descurcă și în muzică.

Memphis Depay, evident, „cap de afiș”

Calitatea din videoclipuri, flow-ul din piesele sale, celebrarea devenită marcă înregistrată atât pe teren, cât și în clipuri, mijlocașul lui Lyon și al naționalei Olandei are un real succes în muzică. Are „doar” 539.000 de abonați pe canalul de Youtube unde își încarcă piesele, dar are timp berechet să mai adune. V-aș lăsa o piesă de-ale lui, dar mulțumiți-vă cu un playlist întreg. 😉 Sunt doar părți din piesele lui, dar merită.

http://

Ronaldinho, „magician” și în versuri

Nu v-ați fi așteptat să-l vedeți pe „Dințos” în lista noastră, corect? Ei bine, chiar Ronaldinho a declarat că îi place muzica de genul, dar și că în 2021 plănuiește să scoată 8 piese.

„Mi-a plăcut mereu muzica. Ascult hip-hop, R&B, iar trap-ul a crescut mult în ultimii ani. E un gen al tinerilor, popular în Brazilia, cu mai puține reguli”, spunea fostul star de la PSG, Barcelona și AC Milan pentru O’Globo. Până atunci, face furori în Brazilia cu melodia „Rolê Aleatório”, unde are și el o parte.

Petr Cech, toboșar în timpul liber

Se pare că portarul (care a revenit în lotul lui Chelsea) are o pasiune pentru instrumentele de percuție. Acesta face cover-uri la tobe pentru melodii cunoscute de la Linkin Park, Ed Sheeran și Rihanna. Și chiar se pricepe! Video, mai jos:

Și nu putem să îl uităm pe Karim Benzema… de România.

Râdem, glumim, dar Dani Mocanu chiar are un clip în care seamănă cu vârful francez, poate și din prisma faptului că în videoclipul respectiv îmbracă în unele secvențe tricoul „galacticilor”. Și mai și demonstrează că știe cu mingea, maneaua cântată alături de Nicolae Guță făcând referire fix la fotbal. Chiar dacă e arhicunoscută, v-o lăsăm mai jos:

Lăsând gluma la o parte, care fotbalist credeți că se pricepe cel mai bine la muzică?

Sursa video: Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here