Echipele sucevene, rezultate surprinzătoare în Liga 3!

0
222
liga 3
liga 3

Etapa a 8-a din Liga 3 a adus numeroase rezultate surprinzătoare, în special pentru echipele sucevene.

De departe, surpriza cea mai mare a fost înregistrată la Botoșani, unde Dante a învins-o pe Șomuz Fălticeni cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Popovici și Codău. Este a doua înfrângere suferită de Șomuz în această ediție de campionat.

Foresta Suceava reușește doar un egal, 0-0, pe terenul celor de la CSM Pașcani. Jocul „galben-verzilor” a lăsat de dorit, mai ales că Foresta e una dintre echipele cu pretenții la promovarea în eșalonul secund.

Cu toate acestea, Bucovina Rădăuți a reușit o „remontada” spectaculoasă în deplasare la Hușana Huși.

Gazdele au deschis scorul prin Viorică, în min. 56, care a avut un șut superb, în vinclul porții lui Puianu. Însă Bucovina a reușit să întoarcă spectaculos scorul, cu două goluri în decurs de un minut! Florescu (min. 73) și Ciobanu (min. 74) au adus cele trei puncte echipei din Rădăuți. Pe final, Hușana a mai înscris o dată, dar golul a fost anulat pentru offside.

Foresta Suceava va juca miercuri restanța din etapa a 7-a contra celor de la SJ Vaslui, care a suferit o înfrângere la scor de tenis, 0-6 contra Științei Miroslava. În runda a 9-a, Bucovina Rădăuți primește vizita echipei Bradu Borca, Șomuz Fălticeni joacă acasă cu Hușana Huși, iar Foresta Suceava o înfruntă pe Dante Botoșani.

Sursa foto: FRF

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here