Egal între Bucovina Rădăuți și Foresta în Liga 3! Șomuz bate CSM Pașcani

0
772
Bucovina Rădăuți-Foresta Suceava, derby-ul Sucevei, încheiat la egalitate / Foto: Monitorul de Suceava
Bucovina Rădăuți-Foresta Suceava, derby-ul Sucevei, încheiat la egalitate / Foto: Monitorul de Suceava

Sâmbătă s-a desfășurat etapa a 12-a din Seria 1 a Ligii 3, care a adus și „derby-ul Sucevei”: Bucovina Rădăuți-Foresta Suceava, meci decis „la masa verde” în tur. În aceeași etapă, Șomuz Fălticeni a primit vizita CSM Pașcani.

Derby-ul Sucevei a avut un ritm în mare parte anost, și calitatea deplorabilă a gazonului de pe „Municipal” contribuind la acest aspect. Cu toate acestea, Foresta a deschis scorul în minutul 8, prin Martin, după o lovitură de cap. Jocul lipsit de spectacol al ambelor echipe s-a menținut și pentru restul meciului, cu toate acestea, gazdele au egalat în ultimele minute ale întâlnirii, prin Florescu

La fel ca Foresta, Șomuz Fălticeni a deschis repede scorul cu Pașcani, prin Franck Tchassem, chiar în minutul 1. Gazdele și-au majorat avantajul în minutul 13, prin Marco Enciu. Ieșenii au sunat revenirea în minutul 39, după ce Lorenzo Ungureanu a redus din diferență. Totuși, a doua repriză nu a adus modificări pe tabelă, Șomuz câștigând împotriva ultimei clasate.

Etapa a 13-a din Liga 3 ne va aduce un alt derby sucevean, Foresta-Șomuz Fălticeni. În altă ordine de idei, Bucovina Rădăuți va juca în deplasare la Știința Miroslava.

Clasamentul din Seria 1:

  1. Bucovina Rădăuți 26 p
  2. Știința Miroslava 23 p
  3. Foresta Suceava 23 p
  4. Ceahlăul Piatra Neamț 22 p
  5. Șomuz Fălticeni 21 p
  6. Hușana Huși 21 p
  7. Sporting Juniorul Vaslui 16 p
  8. Dante Botoșani 13p
  9. Bradu Borca 5 p
  10. CSM Pașcani 2 p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here