Egal spectaculos între Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni în Liga 3!

0
207
liga 3
Timp de citit: 2 minute

Sâmbătă a avut loc „derby-ul Sucevei” în etapa a 7-a din Liga 3 de fotbal. Astfel, pe Stadionul „Municipal” din Rădăuți, Bucovina și Șomuz Fălticeni au terminat la egalitate, scor 2-2.

Începutul le-a aparținut gazdelor, care au deschis scorul în minutul 14. Ionuț Plămadă a scăpat singur cu portarul și a finalizat fără probleme. Oaspeții au reușit să egaleze pe finalul primei reprize, prin Julei.

Dacă în prima parte au existat faze de poartă ale ambelor echipe, în cea de-a doua parte s-a făcut resimțită atmosfera de derby.

Jocul a fost mult mai fragmentat, cu multe faulturi, dar și trei eliminări. Asta nu i-a împiedicat pe cei de la Șomuz să întoarcă scorul în favoarea lor. Tutuță a înscris în minutul 51 și jocul părea să se îndrepte spre victoria fălticenenilor. Totuși, Bucovina Rădăuți a restabilit egalitatea în minutul 87. Ionesi, unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, a înscris cu capul, stabilind scorul final.

În această etapă de Liga 3 ar fi trebuit să joace și Foresta Suceava, dar partida a fost amânată întrucât în lotul echipei au fost găsite 14 cazuri de COVID-19.

Runda viitoare, Șomuz Fălticeni joacă în deplasare la Dante Botoșani, iar Bucovina Rădăuți va evolua pe terenul celor de la Hușana Huși.

Sursa foto: Sport SV

Șomuz Fălticeni vine după o înfrângere usturătoare în Cupa României, 0-4 cu Ceahlăul. Aici ai detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here