Ei și iarna sunt pe val: oameni de zăpadă în loc de suporteri, la un meci din Liga 1

0
252
Suporteri la Sepsi-Astra, în Liga 1
Suporteri la Sepsi-Astra, în Liga 1
Timp de citit: 2 minute

Într-adevăr, pandemia de Coronavirus a dat bătăi mari de cap fotbalului. Totuși, în România, în timp ce nu mai sunt suporteri pe stadioane, un club din Liga 1 a venit cu o soluție ieșită din comun.

Sepsi Sf. Gheorghe a înlocuit suporterii cu… oameni de zăpadă!

Sâmbătă după-amiază, covăsnenii au primit vizita Astrei Giurgiu, în Liga 1. Pentru a „anima” atmosfera, oficialii celor de la Sepsi au reușit să găsească o întrebuințare zăpezii.

Din neaua înlăturată de pe gazon au fost făcuți oameni de zăpadă, care au fost ulterior duși în tribune, drept suporteri la partida dintre Sepsi și Astra Giurgiu. Chiar și arbitrul Sebastian Colțescu a primit o astfel de creație.

Și n-au fost doar spectatori „de zăpadă”. În transmisiunea live a celor de la Digi Sport s-a putut observa o tânără care privea de la geamul apartamentului său partida, întrucât blocul se află în proximitatea stadionului.

Vezi mai jos imaginile de la Sepsi-Astra:

Aparent, suporterii de zăpadă le-au purtat noroc celor de la Sepsi, care au reușit o victorie răsunătoare, 4-1 contra Astrei. Clubul din Sf. Gheorghe se află în prezent pe locul 4 în Liga 1, cu 31 de puncte, la 4 puncte de următoarea clasată, Chindia Târgoviște, și la 3 puncte de Universitatea Craiova. Astra e abia pe locul 12, cu 17 puncte.

Sursa foto: captură Digi Sport

În Coreea de Sud, un club de fotbal a mers mai departe și a montat păpuși sexuale în locul spectatorilor! Mai multe, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here