El Chapo și Escobar ar fi mândri! Aproape 600.000 € strânși de fostul șef de la Permise

0
316
Permise

S-a descoperit recent „rețeaua de șpagă” de la Serviciul de Permise și Înmatriculări Suceava. Toți sunt șocați de sumele percepute, dar nu sunt de neglijat nici banii puși deoparte de către angajați.

De departe iese în evidență comisarul-șef Radu Obreja, fostul șef de la Permise.

În urma percheziției de la locuința sa, au fost găsiți 60.000 de euro, 60.000 de lei, mai multe ceasuri de firmă, dar și bijuterii din aur, potrivit Monitorul de Suceava. Aceștia mai scriu și că 50.000 de euro au fost găsiți într-o borsetă din portbagajul unui Audi A4. Și asta încă nu-i nimic.

La locuința bunului său prieten Radu Popovici au fost găsiți 500.000 de euro. Da, da, n-am pus niciun zero în plus.

Ce legătură are? Banii sunt, evident, tot ai lui Obreja, dar i-a ținut „la adăpost” acasă la Popovici. Amândoi au fost arestați în urma scandalului de la Permise Suceava.

Suma totală pe care Radu Obreja a primit-o din șpagă se ridică la 560.000 de euro, la care se adaugă cei 60.000 de lei, ceasurile de firmă și bijuteriile din aur. El Chapo și Pablo Escobar, acești traficanți celebri care s-au îmbogățit de pe urma afacerilor cu droguri, ar fi mândri. La urma urmei, cu ce-i așa de diferită șpaga? Tot dependență provoacă.

Sursa foto: g4media.ro

În caz că nu ați urmărit știrile, la Permise au fost găsiți un milion de euro ascunși în găleți și lighene. Click aici pentru detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here