Evenimente private întrerupte de polițiștii care s-au „autoinvitat”

0
122
evenimente private
Timp de citit: 2 minute

În ciuda restricțiilor impuse de autorități, prin care se încearcă stoparea răspândirii noului virus cu care ne-am obișnuit deja, unii administratori de locale încă organizează evenimente private în spațiile pe care le dețin. Două astfel de petreceri au avut ca „invitați speciali” pe polițiștii care au venit nu ca să petreacă, ci ca să întrerupă petrecerile.

Sâmbătă, în jurul prânzului, Poliția orașului Vicovu de Sus a primit o sesizare conform căreia un restaurant din localitate găzduia un eveniment privat cu mai multe persoane. Acolo, polițiștii vicoveni au găsit 27 de persoane, incluzîndu-l și pe patronul localului. Cu toții au fost informați că acel eveniment nu poate avea loc din cauza măsurilor sanitare impuse. Aceștia s-au conformat și au părăsit incinta, primind doar câte un avertisment. Admnistratorul nu a fost așa de noros, el fiind singurul care a fost amendat cu 2.500 de lei.

Tot în aceeași azi, în jurul orei 17:00, polițiștii au primit o nouă sesizare. De această dată, sesizarea era adresată polițiștilor din cadrul Secției Rurale din Mălini. Aceștia erau anunțați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, dar și al TelVerde, că la o pensiune din satul Văleni – Stânișoara are loc o petrecere de botez cu multă lume.

Polițiștii s-au deplasat acolo și au oprit petrecerea la care participau 60 de oameni. Toți oamenii au fost trimiși la casele lor, iar administratoul, o femeie în vârstă de 27 de ani, a fost amendată cu suma de 3.000 de lei.

Vă recomandăm să evitați locurile aglomerate, dar și astfel de evenimente private. Nu doar că vă expuneți unui risc mare de infectare, dar riscați să primiți și o amendă pentru nerespectarea măsurilor sanitare impuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here