FCSB, fabrică de staruri! Marele club din Europa care urmărește un tânăr jucător

0
462
Octavian Popescu, noua „perlă” de la FCSB / Sursa foto: Look Sport
Octavian Popescu, noua „perlă” de la FCSB / Sursa foto: Look Sport

FCSB s-a făcut remarcată pe piața transferurilor și în această campanie de mercato. Bucureștenii și-au bătut propriul record, transferându-l pe Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro.

Dar un alt jucător poate ajunge mult mai sus!

În locul lui Man, FCSB îl are pe Octavian Popescu, un junior extrem de talentat, cu un gol și trei assist-uri în acest sezon de Liga 1. Ascensiunea puștiului de 18 ani luat de la Craiova i-a atras atenția lui Juventus. Torino, nu Juventus București.

Anunțul a fost făcut de Dan Filoti, jurnalist Digi Sport, care ar avea informația de la un coleg de breaslă din Italia.

Aparent, prestațiile peste așteptări ale lui Tavi Popescu, dar și faptul că un alt român, Radu Drăgușin, a confirmat la campioana Italiei, i-au făcut pe scouterii bianconeri să fie mai atenți la jucătorii noștri.

„Demult nu i-am mai văzut atât de entuziasmați și de la Pogba încoace nu am văzut un raport mai bun despre un tânăr fotbalist. Când consideră că au descoperit un talent de asemenea calibru nu se uită la bani”, i-ar fi spus jurnalistul italian lui Filoti.

Gigi Becali, entuziasmat și el de evoluțiile lui Popescu jr.

Patronul FCSB a dezvăluit că ar refuza o ofertă de 20 de milioane de euro. Asta pentru că, în opinia lui, poate lua mult mai mulți bani pe Octavian Popescu.

„Pe Popescu dacă primesc acum ofertă de 20 milioane nu-l dau! M-a întrebat și Mihai Stoica: dacă primești ofertă? Am zis că îl dau de la 25 în sus, dar cu 20 la sută procent! La Dennis Man mai am 5 la sută, dar Tavi Popescu fără 20 la sută nu pleacă! Asta pentru că va ajunge la 500 de milioane.

E mai tare decât Mbappe la vârsta lui. Îl are și pe Neymar și pe Mbappe la un loc”, a spus Becali la Digi Sport.

Valoarea lui Octavian Popescu pe Transfermarkt e de 350.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here