FCSB „fură startul” la transferuri! Prima mutare realizată și celelalte ținte

1
232

FCSB pare să fi renăscut din propria cenușă, după cinci sezoane în care nu a putut lua campionatul. În acest sezon, însă, „roș-albaștrii” par să fi revenit pe făgașul cu care erau consacrați. Cu Toni Petrea și Thomas Neubert pe bancă, dar și cu Gigi Becali retras din viața publică, FCSB se află în prezent pe primul loc în Liga 1, cu 31 de puncte. Totodată, aceștia conduc autoritar și la golaveraj, cu 36 de goluri marcate.

Totuși, formația bucureșteană e conștientă că nu va putea duce până la capăt lupta cu CFR și Craiova fără întăriri. Așadar, echipa finanțată de Gigi Becali a început de pe acum transferurile cu care va ataca titlul cu numărul 27.

Prima venire: Risto Radunovic.

Fundașul stânga muntenegrean joacă din 2017 la Astra și va veni din iarnă la FCSB. Suma de transfer ar fi de 400.000 de euro, una de mare ajutor pentru un club cu probleme financiare precum Astra. Radunovic ar fi al 13-lea apărător stânga din ultimii cinci ani, dar se poate dovedi o soluție de avarie, întrucât Panțîru nu a convins în ultima etapă, contra Craiovei, iar Soiledis nu e apt de joc mereu.

Apoi, Becali vrea doi iepuri dintr-o lovitură. Printre ei, și Ronaldo.

Stați liniștiți, lui Cristiano îi place deocamdată la căldurică la Juventus. În schimb, e vorba de Ronaldo Deaconu, căpitanul de la Gaz Metan, care a intrat în dizgrația antrenorului de acolo după un conflict intern. „Roș-albaștrii” ar vrea să-l ia la pachet și pe Dumitru Cardoso. Și el a intrat în dizgrația medieșenilor, afirmând el însuși că vrea să plece. Rămâne de văzut cum va muta Gigi Becali în următoarea perioadă de mercato.

Și, cireașa de pe tort: schimbul anului cu CFR Cluj!

Pare greu de crezut, dar cei de la Prosport scriu despre negocieri între Gigi Becali și Neluțu Varga. Pionii principali? Billel Omrani și Sergiu Buș. Nu este necunoscut interesul „latifundiarului din Pipera” pentru atacantul francez, iar Buș nu o duce prea bine la FCSB. Faptul că a mai jucat în două perioade la campioana României (2010-2011 și 2011-2013), dar și relația excelentă cu tehnicianul ardelenilor, Edi Iordănescu, pot cântări enorm în realizarea acestui schimb.

Dar, vorba aia: om trăi și om vedea. Cert este că perioada aceasta de transferuri va fi una extrem de interesantă, cel puțin pentru FCSB.

Sursa foto: Digisport

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here