„Ferește curtea, că intră gardul”: o tânără beată a intrat cu mașina prin gard în curtea unei case

0
279
tânără
tânără

O tânără în vârstă de 29 de ani din Vatra Dornei a provocat un accident, intrând cu mașina într-un gard și oprindu-se în curtea casei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă polițiștii ajunși la fața locului au constatat că tânăra emana halenă alcoolică.

Vineri seara, în jurul orei 19:00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată că pe strada Chiliei a avut loc un accident rutier.

Din cercetări a reieșit că tânăra în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Opel pe strada Chiliei, pe direcția Foresta-Argestru, într-o curbă ușoară la stânga, pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul acoperit de polei, a derapat și a intrat cu mașina într-un gard de împrejmuire a unui imobil, oprindu-se cu mașina în curte. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că tânăra emana halenă alcoolică.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că tânăra de la volan avea o concentrație de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost condusă la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Este de așteptat ca alcoolemie în sânge să se cifreze în jurul valorii de 1 la mie sau peste, oricum peste limita pentru care se constată răspunderea penală.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii acțiunii de „conducere sub influența băuturilor alcoolice”.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

O altă tânără în vârstă de 27 de ani, s-a urcat cu mașina pe stâlp. Toată povestea, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here