Festivalul Untold 2021 va avea loc în septembrie

0
460

Odată cu relaxarea măsurilor anti-COVID impuse de Guvern la 1 iunie, organizatorii Untold au fixat data desfășurării marelui și așteptatului festival al verii.

Deși era programat inițial pentru luna august, festivalul Untold va fi organizat între 9 și 12 septembrie. 

Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor Untold, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, vor permite condiții de siguranță la evenimentul de la Cluj-Napoca, spun organizatorii.

De la 1 iunie, este permisă organizarea de festivaluri, concerte și alte evenimente culturale în limita a 1.000 de persoane, dacă acestea sunt vaccinate anti-COVID, au trecut prin boală sau prezintă un test PCR negativ. Pot participa peste 1.000 de oameni la astfel de evenimente, însă doar cu condiția ca ei să fie vaccinați.

Edy Chereji, directorul de comunicare al Untold, a precizat pentru HotNews.ro că organizatorii mizează pe faptul că până în septembrie Guvernul va completa actualele prevederi, astfel încât la evenimentele cu peste 1.000 de participanți să poată participa și cei care au trecut prin boală sau care prezintă test COVID negativ. „De asemenea, noi estimăm că până în septembrie în jur de 90% dintre cei care vin la festival vor fi vaccinati. (…) Între timp, va exista și certififcatul verde COVID, care include toate cele trei variante: vaccin, anticorpi după trecerea prin boală sau test negativ”, a mai spus reprezentantul Untold.

Primele abonamente pentru Untold 2021 vor fi disponibile începând de joi, 10 iunie.

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului, care încă nu au un abonament sau bilet, se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru Untold 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Organizatorii Untold mai anunță că pregătesc și în acest an nume mari internaționale și cea mai intensă experiență de până acum. De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții.

Sursa foto: untold.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here