Filme și seriale care merită văzute pe Netflix acest Crăciun

0
159
Timp de citit: 3 minute

În sfârșit a venit acel moment al anului în care vorbim despre Crăciun. Mai exact, despre filmele și serialele de Crăciun apărute pe Netflix, platforma având deja o selecție generoasă pentru acest sezon. Așadar, dacă vreți să furați startul sărbătorilor încă de pe-acum, iată care sunt cele mai simpatice noi producții de trecut pe lista de must-see.

1. Dash & Lily

Unul dintre cele mai festive seriale pe care îl poți vedea în acest sezon, Dash & Lily este doza perfectă de romantism și veselie de care ai nevoie. Povestea începe cu o agendă roșie ascunsă printre cărțile dintr-o librărie. În acel carnețel, Lily (Midori Francis) a lăsat câteva instrucțiuni pentru cel care îl va găsi și care va fi dispus să accepte provocarea ei: un joc prin corespondență. Un schimb de cuvinte, experiențe și emoții, pe fundalul luminițelor de Crăciun din New York. Serialul e deja disponibil pe Netflix și așteaptă să fie vizionat.

2. The Knight Before Christmas

Un cavaler de Crăciun este un film de comedie regizat de Monika Mitchell și scris de Cara J. Russell. Brooke este o femeie care și-a pierdut speranța de a găsi fericirea, până la urmă și se întâlnește cu Cole, un cavaler care a călătorit din secolul al XIV-lea. Crezând că el suferă de amnezie după ce l-a lovit cu mașina ei, ea îl ia în ajutor pentru a-l recăpăta amintirea. Ceea ce nu-și dă seama este că el este cavalerul în armură strălucitoare pe care și-a dorit-o toată viața.

3. The Grinch

În orașul microscopic Whoville (situat în interiorul unui fulg de zăpadă), toată lumea sărbătorește Crăciunul cu multă fericire și bucurie, cu excepția cinicului și mizantropului Grinch (Jim Carrey), care disprețuiește Crăciunul și pe Whos (locuitorii din Whoville) cu mânie mare și face ocazional glume periculoase și dăunătoare pe seama lor. Ca urmare, nimeni nu îl place sau îi pasă de el. Cindy Lou (Taylor Momsen), după ce a luat cunoștință de existența lui Grinch, începe să se intereseze de el și de trecutul său și le cere tuturor să-i spună ceea ce știu despre el, descoperind în curând că el are un trecut tragic.

4. A Christmas Prince

Zilele de Crăciun și sărbătorile de iarnă sosesc mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă (Rose Mclver) care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb care este pe cale să devină regele regatului Aldoviei (Ben Lamb). Pentru crearea atmosferei de poveste, producătorii filmului „Un prinţ de Crăciun“, au ales mai multe monumente istorice celebre din România şi anume: Castelul Peleş, Palatul Bragadiru, Muzeul Naţional Cotroceni, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila (UMF) şi Aeroportul Aurel Vlaicu.

5. A Cinderella Story: Christmas Wish

În ciuda unei mame vitrege vanitoasă și a surorilor rele, o cântăreață aspirantă (Laura Marano) lucrează ca elf într-un târg de Crăciun și își găsește propriul miracol de sărbători. Îl cunoaște pe un angajat de la târg care este și seful ei, Dominic (Gregg Sulkin) însă căruia nu îi cunoaște identitatea. Pe zi ce trece, aceștia se înțeleg tot mai bine, dar surorile ei si mama vitregă găsesc metode să o ține departe de ceea ce își dorește să facă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here