Florinel Coman, dosar penal pentru că nu avea permis! Ce viteză a putut prinde

0
521
Florinel Coman, probleme cu Poliția / Sursa foto: Sport Pictures
Florinel Coman, probleme cu Poliția / Sursa foto: Sport Pictures

Comparat cu starul Kylian Mbappe, fotbalistul român Florinel Coman pare să aibă aceeași viteză doar pe autostradă. „Perla coroanei” de la FCSB, dosar penal pentru viteză excesivă și pentru că nu avea permis!

Potrivit Digi Sport, șeptarul lui FCSB a fost prins de radar pe A2 depășind limita de viteză. Când a fost oprit de polițiști, poftim surpriză: nu avea nici carnetul de șofer!

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor”, spun polițiștii.

În direct la Digi Sport, patronul FCSB, Gigi Becali, a ținut să lămurească situația lui Florinel Coman.

„El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te înregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun «domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală». O să-l ierte și gata”, a spus Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here